Musica

divendres, 22 de maig del 2015

EDITOR YOUTUBE

Editor de vídeos

A traves de youtube, pots editar vídeos utilitzant l’editor youtube, que es onlinne, es a dir que ja be incorporat dins. Amb aquest programa pots fer un munt de coses, com penjar vídeos teus, ficar-los a càmera lenta, ficar-l’hi títols, filtres i efectes, musica, etc. També pots fer servir els vídeos que t'ofereix l'editor de youtube. La tasca es bastant senzilla i rapida, ja que pots tenir un vídeo una mica treballat en poc temps.


TASCA 1: FILTRES I EFECTES

Aquesta tasca es tractava de que cadascuns del fragment del vídeo, portes diferents filtres i efectes, com ara canviar la lluentor, el contrast, la velocitat el contrast..

El resultat final es aquest: 

 


TASCA 2: TRANSCISIONS

La següent tasca es tracta de agafar 5 fragments dels diferent vídeos, i entre ells anar ficant transicions diferents i de diferents durades. 
Jo en aquest vídeo he afegit algun filtre i un títol, ja que així ho trobava mes divertit.

I el resultat final es aquest:

  

  
TASCA3: TÍTOLS

Aquesta tasca es tracta de agafar 4 fragments dels diferents vídeos, i en cada fragment he hagut de ficar diferents títols, de lo que representava la imatge.

El resultat final es aquest:



TASCA 4: SONS

Aquesta es la penúltima tasca, que es tractava de ficar els vídeos que volguéssim i havíem de ficar una musica que sigues adient per els fragments de vídeos escollits.

El resultat final es el següent:



TASCA 5: TALLS

Aquesta es l'ultima tasca, que es tractava principalment de fer un vídeo amb totes les eines que he anat aprenent en els altres vídeos que he anat fet, com fica musica, transicions, títols, filtres i efectes.

I el resultat final es el següent:

dilluns, 18 de maig del 2015

VÍDEO ITÀLIA

Durant aquesta setmana hem hagut de realitzar un vídeo amb imatges de quan vam anar de viatge de final de curs, en aquest cas Itàlia, i ens van donar dos programes per fer-lo o el photopeach o el animoto, que es el que jo he utilitzat.


Animoto es una aplicació web gratuïta (també esta per mòbil) amb la que et permet crear les teus vídeos amb les teves fotos i la música que tu vulguis des de el teu ordinador, que després podràs pujar a la web o al teu blog.

Aquest es l'enllaç on el podeu trobar: https://animoto.com/
I aquest es l'enllaç per el photopeach: http://photopeach.com/

PROTOTIP D'UNA APP